logo

Пам'ятка клієнту

Домашні торти не можна порівнювати з магазинними, які можуть спочатку тижнями стояти в магазині, а потім ще більше у холодильнику. У моїх тортах немає консервантів і відповідно термін придатності максимум 72 години.

Зберігати торт потрібно в холодильнику при температурі +2...+6, бажано в коробці. Це означає, що після того як ви забрали торт, його потрібно поставити в холодильник, а не залишити на столі, в коридорі, на балконі, в машині і т.д.

В літній час при транспортуванні в авто, бажано тримати торт ближче до кондиціонеру, а в зимній - подалі від пічки.

Приблизно за годину до подачі торт потрібно дістати з холодильника, у цьому випадку його смак буде набагато яскравіше.

Тримати та переносити торт можна лише за центр низу.

Транспортувати та зберігати торт тільки на горизонтальній поверхні.

Приємного апетиту та гарного настрою!